Bug #36517

Functional tests with security do not work

Added by Christopher Hlubek over 9 years ago. Updated about 9 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Should have
Category:
Security
Start date:
2012-04-24
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
PHP Version:
Has patch:
Yes
Complexity:

Description

After the HTTP refactoring there are some problems with the functional tests and security.

#1

Updated by Gerrit Code Review over 9 years ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/10740

#2

Updated by Christopher Hlubek over 9 years ago

  • Has patch changed from No to Yes
#3

Updated by Karsten Dambekalns about 9 years ago

  • Category set to Security
  • Target version set to 1.1
#4

Updated by Gerrit Code Review about 9 years ago

Patch set 2 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/10740

#5

Updated by Gerrit Code Review about 9 years ago

Patch set 3 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/10740

#6

Updated by Karsten Dambekalns about 9 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
#7

Updated by Gerrit Code Review about 9 years ago

  • Status changed from Resolved to Under Review

Patch set 1 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/12857

#8

Updated by Karsten Dambekalns about 9 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved

Also available in: Atom PDF