Task #40860

Story #40628: As any user, I need a Content Module based on semantic technologies (IKS)

!! an added element is not properly initialized in VIE

Added by Sebastian Kurfuerst over 8 years ago. Updated over 8 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Category:
-
Target version:
Start date:
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
0.00 h

Description

Steps to reproduce:

  • create a new content element through the UI
  • then, if you do: require('vie/instance').entities.models
  • pick the last, just created one; and expand "attributes"
  • they are EMPTY except subject and type, even if the template contained them.
  • when checking the HTML source, the attributes are all there.
#1

Updated by Sebastian Kurfuerst over 8 years ago

  • Status changed from New to Accepted
#2

Updated by Gerrit Code Review over 8 years ago

Patch set 1 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/14546

#3

Updated by Sebastian Kurfuerst over 8 years ago

  • Status changed from Accepted to Under Review
#4

Updated by Gerrit Code Review over 8 years ago

Patch set 2 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/14546

#5

Updated by Sebastian Kurfuerst over 8 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • Estimated time set to 0.00 h
  • translation missing: en.field_remaining_hours set to 0.0
#6

Updated by Sebastian Kurfuerst over 8 years ago

  • % Done changed from 0 to 100
#7

Updated by Markus Goldbeck over 8 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF