Task #41972

Story #41101: As user, I want a well-working content editing (Bugfix Story)

Support user workspace names with underscore

Added by Christopher Hlubek about 9 years ago. Updated about 9 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Must have
Category:
-
Target version:
-
Start date:
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
#1

Updated by Christopher Hlubek about 9 years ago

  • Status changed from New to Accepted
#2

Updated by Christopher Hlubek about 9 years ago

The problem is caused by different areas where a User is created (Command controller, Setup and User Management). The necessary replacement of characters from the account identifier is only done in the UserCommandController.

I would suggest to implement a UserFactory or to set the identifier on the User which will then set the workspace name inside the model consistently.

#3

Updated by Gerrit Code Review about 9 years ago

Patch set 1 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/15621

#4

Updated by Christopher Hlubek about 9 years ago

  • Status changed from Accepted to Under Review
#5

Updated by Gerrit Code Review about 9 years ago

Patch set 2 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/15621

#6

Updated by Christopher Hlubek about 9 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100

Applied in changeset commit:4b55091675d4e721a6ddd77d770d4925c193e1e6.

Also available in: Atom PDF