Bug #43377

Running functional tests with PEAR install of phpunit fails

Added by Rens Admiraal almost 9 years ago. Updated almost 9 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Should have
Assignee:
Category:
- Testing -
Target version:
-
Start date:
2012-11-28
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:

Description

https://review.typo3.org/#/c/16659/1 introduced a regression when phpunit is installed using PEAR. This is because the autoload.php is found in composer managed installations, but this does not ensure that phpunit is actually installed using composer too.

#1

Updated by Gerrit Code Review almost 9 years ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/16831

#2

Updated by Gerrit Code Review almost 9 years ago

Patch set 2 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/16831

#3

Updated by Gerrit Code Review almost 9 years ago

Patch set 3 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/16831

#4

Updated by Gerrit Code Review almost 9 years ago

Patch set 4 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/16831

#5

Updated by Rens Admiraal almost 9 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100

Applied in changeset commit:a4955450e2a23d943176c21a6ce11b4c2fa6b48a.

Also available in: Atom PDF