Bug #53781

Moderation Queue: Delete link not working

Added by Steffen Gebert over 5 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Category:
-
Target version:
-
Start date:
2013-11-20
Due date:
% Done:

100%


Description

Hi Tim,

I've configured the forum to moderate the first post of every new user in order to avoid spamming (although I catched only one message in >1 week).

However, there is one problem: I can't directly delete the messages, as the URL of the Delete-link is wrong (there's a /mq missing in the link). Could you please check, if this is a bug in our theme or in FUDforum itself?

Thanks
Steffen

History

#1 Updated by Tim Duelken over 5 years ago

  • Status changed from New to Needs Feedback
  • Assignee set to Steffen Gebert

Hi Steffen,

where do you approve those users? In the Backend under "users"?

br
Tim

#2 Updated by Steffen Gebert over 5 years ago

No, under http://forum.typo3.org/index.php/mq/. If there are messages in the queue, you get a link "Moderation Queue (n)" after uncollapsing the "Message Filter / Actions" section.

#3 Updated by Tim Duelken over 5 years ago

Okay. Right now now messages pending. So - hard to check. Do you receive a mail if there are messages?

#4 Updated by Steffen Gebert over 5 years ago

No, AFAIK there's no way to receive notifications for global moderation.

There's currently a message in the queue - if you're quick, you can have a look (and accept it): http://forum.typo3.org/index.php/mq/

#5 Updated by Tim Duelken over 5 years ago

Ah, ok. I see. Will have a look at the template...

#6 Updated by Tim Duelken over 5 years ago

  • Status changed from Needs Feedback to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100

"mq" has been added. ;-)

#7 Updated by Michael Stucki over 5 years ago

Great, thank you!

#8 Updated by Steffen Gebert over 2 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF