Task #56006

http://demo.typo3.org/ not working

Added by Christian Toffolo over 5 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Must have
Target version:
-
Start date:
2014-02-16
Due date:
% Done:

0%


Description

Visiting http://demo.typo3.org/ a blank page is shown.


Related issues

Related to Server Team - Task #54837: Click Jacking Protection for all our sites Closed 2014-01-08

History

#1 Updated by Steffen Gebert over 5 years ago

Thanks for your report. This was caused by adding the X-Frame-Options: SAMEORIGIN to typo3.org (#54837), which was included as iframe.

#2 Updated by Steffen Gebert over 5 years ago

  • Status changed from New to Resolved
  • Assignee set to Steffen Gebert

#3 Updated by Fabien Udriot over 5 years ago

Hi,

FYI, I just updated the Cookbook (and the script) which fetches the content for the landing page.
https://github.com/TYPO3-cookbooks/site-demotypo3org/commit/65d2f3bcba80dd315ee3732d26b2b78a11b59cad

#4 Updated by Steffen Gebert over 5 years ago

Thanks, Fabien. Stupid me, only looked if there's a Git repo for the site that is deployed...

#5 Updated by Christian Toffolo over 5 years ago

Visiting:
http://docs.typo3.org/

Result:
Not Found
The requested URL / was not found on this server.

#6 Updated by Michael Stucki over 5 years ago

That was a temporary issue today. In the meantime, it has been fixed and the site is working again.

ian no-lastname-given wrote:

Visiting:
http://docs.typo3.org/

Result:
Not Found
The requested URL / was not found on this server.

#7 Updated by Steffen Gebert over 2 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF