Bug #31864

Wrong Link Part 2 - Routing to Part 3 -> routing

Added by Karsten Vieth over 10 years ago. Updated about 10 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Should have
Category:
Content
Target version:
-
Start date:
2011-11-16
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:

Description

The Link at the end of the page
"/documentation/guide/partii/routing/../partiii/routing.html" is wrong

It should be:
"/documentation/guide/partii/routing/../../partiii/routing.html"

#1

Updated by Karsten Dambekalns over 10 years ago

  • Assignee set to Karsten Dambekalns
#2

Updated by Karsten Dambekalns over 10 years ago

  • Status changed from New to Accepted
#3

Updated by Karsten Dambekalns over 10 years ago

The link is actually correctly specified in the source and correctly rendered "standalone". The broken link is the result of how we display the documentation on the website.

#4

Updated by Karsten Dambekalns over 10 years ago

  • Project changed from 1883 to flow3.typo3.org
  • Status changed from Accepted to New
  • Assignee changed from Karsten Dambekalns to Bastian Waidelich
#5

Updated by Karsten Dambekalns over 10 years ago

Bastian, could you take care of this?

#6

Updated by Bastian Waidelich about 10 years ago

  • Status changed from New to Accepted
#7

Updated by Gerrit Code Review about 10 years ago

Patch set 1 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/9505

#8

Updated by Bastian Waidelich about 10 years ago

  • Status changed from Accepted to Under Review
#9

Updated by Gerrit Code Review about 10 years ago

Patch set 2 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/9505

#10

Updated by Bastian Waidelich about 10 years ago

  • Category set to Content
  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100

Also available in: Atom PDF