Bug #34170

XLIFF models are created with wrong locale

Added by Karsten Dambekalns over 9 years ago. Updated over 9 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Must have
Category:
I18n
Start date:
2012-02-22
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
PHP Version:
Has patch:
No
Complexity:

Description

If a translation is requested but no (exact) match is found, a different locale may take effect (e.g. en instead of en_UK). The XLIFF model created will refer to the en XLIFF file, but claim it's locale is en_UK. This leads to further problems with translations (like missing labels if no target elements are present in XLIFF files).

#1

Updated by Gerrit Code Review over 9 years ago

  • Status changed from Accepted to Under Review

Patch set 1 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/9148

#2

Updated by Gerrit Code Review over 9 years ago

Patch set 2 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/9148

#3

Updated by Gerrit Code Review over 9 years ago

Patch set 3 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/9148

#4

Updated by Gerrit Code Review over 9 years ago

Patch set 4 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/9148

#5

Updated by Karsten Dambekalns over 9 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100

Also available in: Atom PDF