Bug #42756

Functional BrowserTest fails in Neos setup

Added by Karsten Dambekalns almost 9 years ago. Updated almost 9 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Should have
Category:
- Testing -
Start date:
2012-11-07
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
PHP Version:
Has patch:
No
Complexity:

Description

The functional BrowserTest in Flow (added as part of the solution to #42049) fails when run in a Neos context. This is caused by the different routes configuration.


Related issues

Related to TYPO3.Flow - Feature #42049: HTTP Browser: follow Location redirects like a real browser doesResolvedAdrian Föder2012-10-16

Actions
#1

Updated by Gerrit Code Review almost 9 years ago

  • Status changed from Accepted to Under Review

Patch set 1 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/16250

#2

Updated by Gerrit Code Review almost 9 years ago

Patch set 2 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/16250

#3

Updated by Gerrit Code Review almost 9 years ago

Patch set 3 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/16250

#4

Updated by Gerrit Code Review almost 9 years ago

Patch set 4 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/16250

#5

Updated by Karsten Dambekalns almost 9 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100

Also available in: Atom PDF