Joschi Kuphal

joschi@tollwerk.de

  • Registered on:
  • Last connection: 2017-12-13

Issues

Projects

Activity

2017-11-27

22:43 TYPO3 Core Revision f48f8586: [BUGFIX] Add missing initialization of GraphicalFunctions
Add missing initialization of the GraphicalFunctions helper
during image processing.
Resolves: #83058
Releases: mast...
10:00 TYPO3 Core Bug #83058 (Resolved): Missing initialization of GraphicalFunctions in LocalImageProcessor
Applied in changeset commit:63a2a917dae2bb03097aae19029446d9dddaec0b.
09:36 TYPO3 Core Revision 63a2a917: [BUGFIX] Add missing initialization of GraphicalFunctions
Add missing initialization of the GraphicalFunctions helper
during image processing.
Resolves: #83058
Releases: mast...

2017-11-21

14:13 TYPO3 Core Bug #83058 (Resolved): Missing initialization of GraphicalFunctions in LocalImageProcessor
On line 164 of @typo3/sysext/core/Classes/Resource/Processing/LocalImageProcessor.php@ an instance of @\TYPO3\CMS\Cor...

2016-12-05

14:38 TYPO3 Core Bug #78892 (Closed): Newlines in static database data cause SQL error during install wizard
When running the install wizard for a fresh TYPO3 8.4.1 installation, there's a problem with static SQL data containi...
09:51 TYPO3 Core Bug #78885 (New): Install tool database examination fails with non-omnipotent database user
With a fresh TYPO3 8.4 installation, it seems not possible to successfully run the installation wizard when
* ther...

2016-02-29

10:47 TYPO3 Core Bug #67996: Provide reasonable way to clear autoloader caches
Sounds good, yes. Issue can be closed.

2015-12-15

19:48 TYPO3 Core Bug #72249: Inline FAL record in flexform fails
Alright. I'll talk to Jeff tomorrow. I'm pretty sure he either overlooked your advise or it didn't work. We'll find o...
18:33 TYPO3 Core Bug #72249: Inline FAL record in flexform fails
Sorry, I just realise that the configuration example provided doesn't involve a FAL record as advertised. We experien...
18:23 TYPO3 Core Bug #72249: Inline FAL record in flexform fails
As I said before it's the very same bug as described at https://forge.typo3.org/issues/71436#note-19 (I'm Jeff's work...

Also available in: Atom