Peter Kraume

peter.kraume@gmx.de

  • Registered on: 2008-05-09
  • Last connection: 2020-04-19

Issues

Projects

Activity

2020-09-24

23:27 TYPO3 Core Bug #89530: Editors can't create bookmark in filelist
This issue is still valid in TYPO3 9.5.21 and 10.4.8.
I've created fresh installations with DDEV and configured a us...

2020-09-08

16:41 TYPO3 Core Bug #91902: Page tree not expanding deeper from initial view for editors
Big kudos to Oliver Hader for the support! It turned out that we messed up our installation which used helhum/typo3-s...
09:25 TYPO3 Core Bug #91902: Page tree not expanding deeper from initial view for editors
Sorry for the late test. I've just installed TYPO3 9.5.21 and the problem persists. Exactly the same behaviour as wit...

2020-08-05

16:37 TYPO3 Core Bug #91902: Page tree not expanding deeper from initial view for editors
I've tested only with TYPO3 9.5.20.
The problem occurs in any browser, regardless of cache state.
I'll try to dig i...

2020-08-04

17:58 TYPO3 Core Bug #91902: Page tree not expanding deeper from initial view for editors
I can confirm this issue! But we have this problem only in one of our many 9.5 installations (production and dev).
...

2020-06-10

00:19 TYPO3 Core Bug #89530: Editors can't create bookmark in filelist
I've tested again with four TYPO3 9.5.18 installations. Two still have the problem, two work fine.
I need to investi...

2020-05-26

08:55 TYPO3 Core Bug #84299: CKEditor IE 11 link update copies the current link to the beginning
I can reproduce the problem with TYPO3 9.5.18 and IE11.

2020-05-07

17:04 TYPO3 Core Bug #91340 (New): RegEx validator in EXT:form does not support negative lookbehind
I tried to use this regular expression to allow all email addresses but not those ending with @qq.com:...

2020-05-05

22:21 TYPO3 Core Bug #87743: Pagetree filter: highlighting of search phrase
I do a lot of editor trainings and editors coming from TYPO3 versions < 9 really miss the highlighting of the search ...

2020-01-14

16:48 TYPO3 Core Bug #86264: Trusted hosts pattern mismatch with Nginx and HTTP_X_FORWARDED_PORT 443
This issue seems to be solved in the meanwhile. I've just tested it with DDEV v1.12.0 and TYPO3 9.5.13 and everything...

Also available in: Atom