Jürgen König

koenig.j@gmx.de

  • Registered on: 2012-01-06
  • Last connection: 2021-04-13

Issues

Activity

2017-06-21

16:58 TYPO3 Core Bug #81496: Invalid Charset UTF8 at Hoster Strato
Of course I know the UTF-8 is required for a long tim.e The funny thing is, that it worked at all-inkl with Version 7...

2017-06-07

11:17 TYPO3 Core Bug #81496: Invalid Charset UTF8 at Hoster Strato
Here some screenshot of the two databases at all-inkl and Strato
11:14 TYPO3 Core Bug #81496 (Closed): Invalid Charset UTF8 at Hoster Strato
When moving a Typo3 8.7.1 installation from hoster all-inkl to Strato I encountered an error when connecting to a new...

2014-08-18

18:02 TYPO3 Core Bug #59567: Upgrade Wizard stops at ALTER TABLE index_fulltext ENGINE=InnoDB;
Uninstalling indexed_search and indexed_search_mysql worked for me. Thank you!!

2014-06-13

19:03 TYPO3 Core Bug #59567 (Closed): Upgrade Wizard stops at ALTER TABLE index_fulltext ENGINE=InnoDB;
Using MySQL 5.5, the Upgrade Wizard stops at ALTER TABLE index_fulltext ENGINE=InnoDB; giving the error message: SQL-...

2013-09-08

08:52 TYPO3 Core Bug #43504: Flexform internal_type=folder doesn't work and breaks Element Browser
Still got the error in 6.1.4 and ke-search. Your Patch solves the problem. Thanks Matthias and Benjamin!

2013-09-06

20:56 TYPO3 Core Task #51807: RTE MagicImage should use the FAL processing API and not storage-0
Thank you, this works for me. I can insert images in RTE again and open tx_news news.
The ResourceStorage.php does...
00:18 TYPO3 Core Bug #51747: Fatal Error after upgrading to 6.0.9 and 6.1.4 and deleting typo3temp/_processed_
Still got the blues...
I tried all above solutions, no effect...the editor can not insert images via RTE and canno...

2013-09-05

11:54 TYPO3 Core Bug #51747: Fatal Error after upgrading to 6.0.9 and 6.1.4 and deleting typo3temp/_processed_
PS: the debug report ist including patch 3 as described above
11:48 TYPO3 Core Bug #51747: Fatal Error after upgrading to 6.0.9 and 6.1.4 and deleting typo3temp/_processed_
I deleted typo3temp/_processed_ and created it manually -> No change...
I attach the Debug report as a text file

Also available in: Atom