Simon Würstle

  • Registered on: 2013-08-15
  • Last connection: 2019-11-12

Issues

Activity

2019-06-28

10:36 TYPO3 Core Bug #88649 (Resolved): JS error in Internet Explorer 11 in list module
In TYPO3 9.5.8 and Internet Explorer 11 an editor is not able to edit records via list module because of an javascrip...

2018-11-29

14:53 TYPO3 Core Bug #86837: TypoScript Condition: tree.* broken on cached pages
What I just found out: when you use "tree.rootLineIds" the caching of all pages which are affected by this condition ...

2018-11-05

12:16 TYPO3 Core Bug #86852 (Closed): CKEditor doesn't show all configured stylesSets
Following CKEditor configuration works with current TYPO3 8.7.20, but NOT with TYPO3 9.5.1:...

2018-10-23

09:02 TYPO3 Core Bug #86716 (Closed): RecordsXmlSitemapDataProvider not working
For me the RecordsXmlSitemapDataProvider ist not working. See following configuration:...

2017-04-20

15:08 TYPO3 Core Bug #80778: CKeditor inserts empty paragraphs in FlexForms
I can confirm this issue with powermail plugin flexform fields (TYPO3 8.7.1)

2017-02-09

16:43 TYPO3 Core Bug #79712 (New): triple entries in mm table when copying page
In an extbase extension I have two different record types which have a mm-relation to each other, i.e. "maps" and "ma...

2015-12-11

11:18 Grid Elements (former official tracker) - now moved to Gitlab! Bug #72166: Conflicts with RECORDS Content-Element
I think this is related to an already fixed bug (https://forge.typo3.org/issues/72098). Did you try the latest git ma...

2015-11-11

15:03 SSL Helper Feature #71314: TYPO3 7 LTS compatibility
For me everything works now as expected. Thanks a lot!
12:53 SSL Helper Feature #71314: TYPO3 7 LTS compatibility
It only works if I re-add...
11:29 SSL Helper Feature #71314: TYPO3 7 LTS compatibility
It's not working for me. It now always redirects to https, regardless what mode is configured (via constants or page ...

Also available in: Atom