Oliver Pfaff

oliver.pfaff.email@gmail.com

  • Registered on: 2014-03-24
  • Last connection: 2018-08-03

Issues

Activity

2017-11-13

15:57 TYPO3 Core Bug #82984 (Closed): cHashExcludedParameters and ext_localconf.php setup
I set this in ext_localconf.php of my extension:...

2017-07-11

14:53 TYPO3 Core Bug #80867: EXT:Form cc adress dosen't work
Sorry was my mistake, i tested with the same mail address inside recepient and cc field so i dont got the cc *face pa...

2017-04-17

15:35 TYPO3 Core Bug #80867 (Closed): EXT:Form cc adress dosen't work
If i use the finisher send email (reciver)(in the backend ui) an i fillout the field cc address i don't got any email...

2017-04-14

22:03 TYPO3 Core Bug #80541: BE FileBrowser didn't work in fluid content element
Moin,
i have done some research because im encountered the same issue in the DCE extension.
Your solution will work...

2017-02-03

17:56 TYPO3 Core Bug #79583: Include static template will be overridden by the static template
No its different. The indexsearch override it self, with wrong settings from the ext_typoscript_setup.txt file. This ...

2017-02-01

14:42 TYPO3 Core Bug #79583 (New): Include static template will be overridden by the static template
If i have a default Template, where *Static Template Files from TYPO3 Extensions* is set on *Default* and i have incl...

2017-01-31

09:19 TYPO3 Core Bug #79557: Date fields DataMapper handling problem
The Code came in with this patch in Version 7.6.11 (the information could be useful).
https://forge.typo3.org/issues...

2017-01-30

15:47 TYPO3 Core Bug #79557 (New): Date fields DataMapper handling problem
Hello everybody,
the handling of date fields seems incorrect in \TYPO3\CMS\Extbase\Persistence\Generic\Mapper\DataMa...

2016-07-11

16:09 TYPO3 Core Bug #75260: TCA date/datetime labels for IRRE records displayed wrong
Here my 2 cents. If i use a Date field like this:...

2016-02-22

10:50 TYPO3 Core Bug #73592 (Closed): felogin no redirect when the page is hidden after login
When the page is hidden after login the redirect dosen't work.

Also available in: Atom