Pixelant Developer

dev-test@pixelant.se

  • Registered on: 2016-11-09
  • Last connection: 2019-10-07

Issues

Activity

2019-10-11

08:59 TYPO3 Core Bug #89379: Emails sending doesn't work using MailMessage
Riccardo De Contardi wrote:
> @Pixelant Developer thank you for your quick reply; is there something that should be ...

2019-10-10

08:41 TYPO3 Core Bug #89379: Emails sending doesn't work using MailMessage
Georg Ringer wrote:
> yes because you need to use
> [...]
>
> instead. the API changed in 10.0
It's working

2019-10-09

11:24 TYPO3 Core Bug #89379: Emails sending doesn't work using MailMessage
Georg Ringer wrote:
> can you check if solved with #89083? patch is pending at https://review.typo3.org/c/Packages/T...
10:11 TYPO3 Core Bug #89379 (Closed): Emails sending doesn't work using MailMessage
Get en exception when trying to send an email in TYPO3 v10.1 and symfony/mailer v4.3.5...
10:05 TYPO3 Core Bug #89358: Select tree cause 500 Internal server error in flexform
Frank Naegler wrote:
> @Pixelant Developer, could you please verify that the fix works: https://review.typo3.org/c/P...

2019-10-07

12:01 TYPO3 Core Bug #89358 (Resolved): Select tree cause 500 Internal server error in flexform
Select tree doesn't work in flexform. When open plugin in edit mode get "undefined - 500 Internal Server Error" error...

2018-12-13

08:43 TYPO3 Core Bug #87144 (Closed): "Add media by URL" shows encoded html
In TYPO3 8.7.21 "Add media by URL" shows modal window with encoded HTML when trying to add url for "Text & Media" ele...

2018-12-10

09:18 TYPO3 Core Bug #87115 (Closed): The annotation "@import" in method TYPO3\CMS\Core\TypoScript\Parser\TypoScri...
When making instance on "\TYPO3\CMS\Core\TypoScript\Parser\TypoScriptParser" with extebase Object manager get an exce...

2018-09-14

11:10 TYPO3 Core Bug #86252 (Closed): Domain object doesn't get persisted correct
After I create new domain object, set all properties values, then persist, field where i assigned child domain object...

2017-03-13

11:04 TYPO3 Core Bug #80226: Frontend user login doesn't respect Delete resctriction
sorry, didn't see that it's fixed already.

Also available in: Atom