Ioulia Kondratovitch

  • Registered on: 2018-04-16
  • Last connection: 2020-09-23

Issues

Activity

2019-11-11

18:59 TYPO3 Core Bug #88858: Richtext configuration set in a flexform gets overwritten by RTE.default.preset
I have found 2 mistakes and left my comments in the patch (can't set review = -1, since it's megred).
How to proceed...

2019-11-09

14:30 TYPO3 Core Bug #88656 (Resolved): RTE.default.buttons.link.pageIdSelector.enabled = 1 is not working
Applied in changeset commit:0780cfbd6cb0967e72615a086c58c34b8cad743c.
14:19 TYPO3 Core Revision 7422eff2: [BUGFIX] Reenable input field for page ID when setting a link via RTE
Remove obsolete dot to make following setting work again:
RTE.default.buttons.link.pageIdSelector.enabled = 1
This n...
14:05 TYPO3 Core Revision 0780cfbd: [BUGFIX] Reenable input field for page ID when setting a link via RTE
Remove obsolete dot to make following setting work again:
RTE.default.buttons.link.pageIdSelector.enabled = 1
This n...
14:00 TYPO3 Core Bug #88655 (Resolved): richtextConfiguration, set via TCA for a text field is ignored
Applied in changeset commit:3669742d5a4a14ca52b186cd9dda4eaad84f32ea.
13:43 TYPO3 Core Revision 3669742d: [BUGFIX] Respect richtextConfiguration set via TCA
If richtextConfiguration is set via TCA for a specific text field
(e.g. for custom elements or within TCA-overrides),...

2019-07-01

22:07 TYPO3 Core Bug #88452: TCA field type inline ignores l10n_mode "exclude"
I can confirm the issue with
> "inline" with l10n_mode="exclude" and l10n_display="defaultAsReadonly"
After the up...

2019-06-29

22:33 TYPO3 Core Bug #88656 (Closed): RTE.default.buttons.link.pageIdSelector.enabled = 1 is not working
Setting *RTE.default.buttons.link.pageIdSelector.enabled = 1* in PageTS has no effect in Backend: no input-field for ...
21:32 TYPO3 Core Bug #88655 (Closed): richtextConfiguration, set via TCA for a text field is ignored
richtextConfiguration for specific text field, provided via TCA, is ignored.
Reason:
Value of *RTE.default.prese...

2019-03-26

11:28 TYPO3 Core Bug #87875: Form confirmation finisher has problems with rendering content elements
You will find the solution here:
https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/59532/2/typo3/sysext/core/Documenta...

Also available in: Atom