Webadmin no-lastname-given

webadmin@ffh.de

  • Registered on: 2010-11-15
  • Last connection: 2019-05-09

Issues

Activity

2019-05-09

13:28 TYPO3 Core Bug #88319: PageModule Drag&Drop not working anymore after updating from 8.7.24 to 8.7.25
Thanks for the quick response,
Yes, it's working fine again!
12:58 TYPO3 Core Bug #88319 (Closed): PageModule Drag&Drop not working anymore after updating from 8.7.24 to 8.7.25
Hello,
Typo3 version 8.7.25 seems to have a regression regarding Drag&Drop in Page-Module. After dropping the elem...

2018-10-26

10:15 TYPO3 Core Feature #81989: ImageMagick - Prevent Concurrent Processing of Image Files
In the meantime we could collect some more details:
* Seems to happen especially for pictures which are includes o...

2018-10-17

10:28 TYPO3 Core Bug #86675 (Closed): "Show Fluid Debug" seems to be cached in regular FE-Cache
If an authorized BE-User enables "Show Fluid Debug" in its admin panel, this seems to affect also non authorized / no...

2018-10-09

09:18 TYPO3 Core Bug #86601 (New): RTE / CKEditor loses content after Drag&Drop of IRRE-Elements
We have an 1:n IRRE relation between two Extbase tables and each of the child objects have some RTE-Fields within the...

2018-08-21

09:45 TYPO3 Core Feature #81989: ImageMagick - Prevent Concurrent Processing of Image Files
We discovered a similar problem. On Ubuntu 18.04., PHP 7.2, with GraphicsMagick even with "normal" image sizes around...

2018-08-17

14:45 TYPO3 Core Bug #84942: target _blank is beeing ignored on CType "images" with recordLinks
Can confirm that it is now working for links built in Fluid, etc. Thanks for the fix!
But it is still not working ...

2018-06-12

11:31 TYPO3 Core Bug #72107: search in pagetree ends in endless loop in case of DB mounts
Still in Typo3 8 LTS

2018-05-07

12:38 TYPO3 Core Bug #84942 (Closed): target _blank is beeing ignored on CType "images" with recordLinks
We configured the recordLinks to support links to a custom extension:...

2018-05-04

10:43 TYPO3 Core Bug #82032: Copying page containing tt_content irre elements causes error
Still happens in Typo3 8.7.13 with gridelements installed...

Also available in: Atom