RVVN no-lastname-given

web@rvvn.org

  • Registered on: 2008-09-08
  • Last connection: 2021-08-09

Issues

Activity

2021-09-14

07:13 TYPO3 Core Bug #95212 (New): Form plugin translation doesn't work with YAML configuration (key : translationFiles)
Hi,
following the official documentation ( [[https://docs.typo3.org/c/typo3/cms-form/master/en-us/I/Concepts/FormP...

2021-08-09

13:49 TYPO3 Core Bug #93005: Mark links to hidden pages and links to content elements as broken in RTE.
Hi,
is this issue planned to be fixed in 10.4 ? :)

2021-05-14

15:47 TYPO3 Core Bug #94142 (New): 404 errors with standard subpages of a mounted page with parameter mount_pid_ol=1
----
To reproduce (TYPO3 9.5.26 / PHP 7.2.24) :
----
Create 2 websites on the same TYPO3 instance with these pag...

2020-10-21

09:20 TYPO3 Core Bug #92242: Problem after updating to TYPO3 9.5.21 w adminpanel: Page is cached with hidden elements and is served with these elements even if not logged in
No fix for version 9.5 ?

2020-10-01

12:09 TYPO3 Core Bug #92455: createFile with file image extension causes ImageMagick identify errors
Helmut Hummel wrote:
> You could create a local file from CURL data and the use the addFile API instead. I will crea...
09:03 TYPO3 Core Bug #92455: createFile with file image extension causes ImageMagick identify errors
We have a scheduler cron job that fetches remote images then stores them in fileadmin.
Images are well created at th...

2020-09-30

16:27 TYPO3 Core Bug #92455 (Closed): createFile with file image extension causes ImageMagick identify errors
Hi,
since 9.5.22, creating file with an image extension ("jpeg", "jpg", "png") with Storage->createFile() causes t...

2020-03-19

11:19 TYPO3 Core Bug #90784 (Closed): Form plugin - Finishers : cannot translate "empty" value in labels
Hi,
In the backend form for finishers overriding, the part of labels displaying an empty default value seems not t...

2020-02-27

16:56 TYPO3 Core Bug #90525: page TS editor not shown
We have a similar issue with 9.5.14.
When displaying the Resources tab for the very first time, TS Editor is blank...

2020-02-12

10:46 TYPO3 Core Bug #86331: Mountpoints not working with new site configurations
Stephan Boiting wrote:
> *But there is a next problem: 404 error if slug name more than two times in multichannel do...

Also available in: Atom