David Voigt

  • Registered on: 2009-03-25
  • Last connection: 2020-08-26

Issues

Projects

Activity

2020-08-19

10:58 TYPO3 Core Bug #82476: CKEditor removes classes from p and span since TYPO3 8.7.5
Still loses span and p classes with a default config in 8.7.32.
Justify classes are even included in the Default.ya...

2018-02-14

12:31 TYPO3 Core Bug #78043: Can't create local anchors using RTE
It was a joke. Sorry.
12:08 TYPO3 Core Bug #78043: Can't create local anchors using RTE
Now that two people have the same problem, maybe that creates enough pressure to have this fixed.
Local anchors are...

2017-12-07

11:19 Static Info Tables Bug #83060: Wrong table name in Configuration/TCA/Overrides/static_countries.php
Confirmed for 7.6.23 and static_info_tables 6.5
The error goes away when reverting back to static_info_tables 6.4....

2017-07-11

12:13 TYPO3 Core Bug #78043: Can't create local anchors using RTE
Riccardo De Contardi wrote:
> I performed the following test with the latest master:
Not sure how this helps, tha...

2017-03-23

17:04 TYPO3 Core Bug #78043: Can't create local anchors using RTE
added relation to
https://forge.typo3.org/issues/62723
https://forge.typo3.org/issues/65934

2016-09-22

18:30 TYPO3 Core Bug #78043: Can't create local anchors using RTE
I think this functionality has been removed. There's a related issue btw, prefixLocalAnchors has been moved to compat...
18:15 TYPO3 Core Bug #78043: Can't create local anchors using RTE
I'm not talking about what is shown in RTE, I'm looking at the generated source code. I need this functionality for c...
17:42 TYPO3 Core Bug #78043: Can't create local anchors using RTE
Hi, yes, I am using the link wizard, internal link -> select my page -> click on the little arrow -> choose a content...
16:03 TYPO3 Core Bug #78043 (Closed): Can't create local anchors using RTE
I can't create internal anchor links using the RTE because TYPO3 always prepends links to content elements with the U...

Also available in: Atom