Christian Nölle

christian.noelle@typo3.org

  • Registered on: 2009-04-03
  • Last connection: 2016-09-26

Issues

Projects

Activity

2016-09-26

14:47 Academic Commitee Task #78066: Ideas for Workgoups
* Financial involvment

2015-07-22

09:20 Calendar Base Bug #68454 (Resolved): addFeUserToNotify leads to faulty require_once
Hi everybody,
when setting addFeUserToNotify to 1 (send mail to FE user who created the event) cal is quitting wit...

2015-07-20

13:51 TYPO3 Core Bug #65236: FE-Login Session lost in Google Chrome
Can confirm this for 6.2.latest running a FE login against LDAP for the use of cal. Login works, sessions gets lost w...
08:41 Calendar Base Bug #68164: Attachment of image leads to fatal error
Found it. For the record:
See https://forum.typo3.org/index.php/t/210516/ Same problem. My FE editors are not allo...
07:59 Calendar Base Bug #68164: Attachment of image leads to fatal error
I rechecked our template and I am using those new fields, not much difference from the v2 confirm_event.tmpl you ship...
07:49 Calendar Base Bug #68164: Attachment of image leads to fatal error
Ah, missed the part about the options. Sorry about that, will give it a try!
07:48 Calendar Base Bug #68164: Attachment of image leads to fatal error
Thanks for the quick response. Sorry for missing that part ;D
Mh, attaching an image seems to work now, just insta...

2015-07-15

14:11 Calendar Base Bug #68164 (Resolved): Attachment of image leads to fatal error
We updated a fairly old installation of cal to cal.latest and TYPO3 6.2.latest. Everything went quite well, minor iss...

2015-03-30

07:29 TYPO3 Core Bug #66129: ViewModuleController.php assumes wrong protocol when using $page['url_scheme']
Solved it for my multidomain setup with TCEMAIN.previewDomain, didn't got that one. Problem is, we got a backend doma...
07:18 TYPO3 Core Bug #66129 (Closed): ViewModuleController.php assumes wrong protocol when using $page['url_scheme']
At line 78 in ViewModuleController.php the url_scheme 2 AND 0 interpreted as https - why is default (0) set to SSL?
...

Also available in: Atom