Chris Bischoff

chris@axiom-solutions.com

  • Registered on: 2009-07-07
  • Last connection: 2012-03-07

Issues

Activity

2011-04-07

18:58 TYPO3 Core Bug #25829: Admin locked out from backend
My sincerest apologies. Please remove this ticket. My issue was due to the MySQL domain being improperly configured, ...
17:10 TYPO3 Core Bug #25829: Admin locked out from backend
This problem initially started when using simulatebe to give FE users access to the backend. That extension connects ...
17:09 TYPO3 Core Bug #25829: Admin locked out from backend
I've tried creating new admin users in the Install Tool. This doesn't work. Those users are then locked out. I've tri...
17:06 TYPO3 Core Bug #25829 (Closed): Admin locked out from backend
I apologize if this is the wrong place to post this, but I'm desperate. No one on the #typo3 irc can help me. Somehow...

2011-03-17

14:41 TYPO3 Core Bug #25351 (Closed): Underlining text does not work
I can underline text, but after I save the element, the underlining disappears.
(issue imported from #M17980)

2011-03-01

15:48 TYPO3 Core Bug #25159: RTE hangs on load in repetitive TV data object
I'm having a similar issue and I just upgraded to Typo3 4.5.2. It happens when I try to edit a record for the extensi...

2011-02-02

19:10 TYPO3 Core Bug #24922: Problem with CSRF Protection: Changing access permissions on a sys folder to include a user group
I believe it would be "Backend ACL" (be_acl). They just released a new version (1.4.1), but the issue still exists.
...
14:14 TYPO3 Core Bug #24922: Problem with CSRF Protection: Changing access permissions on a sys folder to include a user group
I've included a screenshot of the backend which illustrates the issue. It happens when I try to add a group to the ac...

2011-02-01

17:08 TYPO3 Core Bug #24922 (Closed): Problem with CSRF Protection: Changing access permissions on a sys folder to include a user group
Changing access permissions on a sys folder to include a user group throws this error:
"Validating the security to...

2008-09-09

08:39 TYPO3 Core Bug #17321: filemtime() [function.filemtime]: stat failed
I'm getting this error on my system, but with no TV in use or installed.
System:
FreeBSD, Apache, MySQL
Typo3 4....

Also available in: Atom