Andreas Kiessling

andreas.kiessling@web.de

  • Registered on: 2009-09-12
  • Last connection: 2018-09-19

Issues

Activity

2018-02-08

13:31 TYPO3 Core Bug #83809 (New): ckeditor: custom config not loaded in flexform / problem determining pid
When a new preset is configured with "RTE.default.preset = myCustomPreset", any "default" RTE should receive the myCu...

2018-02-05

13:39 TYPO3 Core Bug #83777 (Resolved): EXT form: uncaught exception in backend page module preview
To protect the user editable form definitions, i configured a second file mount and moved the yaml files there.
Un...

2018-01-07

20:22 TYPO3 Core Bug #80422: TYPO3 8.6.1 mixing FLUID and JS - CDATA doesn't work as before
Might also be linked to #75138
20:20 TYPO3 Core Bug #80422: TYPO3 8.6.1 mixing FLUID and JS - CDATA doesn't work as before
I don't know if the description from Thomas is what i stumpled up on: CDATA blocks are completely omitted from my out...

2017-04-03

23:16 TYPO3 Core Bug #23705: sections in flexform check access to language 0 even if record is in another language
disableChildren and friends has nothing to do with that issue
The access check for lang 0 is still there: https://...

2017-02-09

13:24 TYPO3 Core Bug #79468: RTE breaks apart if you move it up or down
I have to correct myself: this did not work in 6.2 either, but the Iframe sourcecode does not show up, it's just empt...
12:34 TYPO3 Core Bug #79468: RTE breaks apart if you move it up or down
It seems like this is a general problem with Iframes that are moved in the DOM. An Iframe loses its state and is usua...
11:36 TYPO3 Core Bug #79468: RTE breaks apart if you move it up or down
I have the same bug in TYPO3 7.6, this worked like a charm in 6.2 though

2016-12-08

12:54 TYPO3 Core Bug #78921 (New): Copying records fails with SQL error without any message
I ran into this issue with MySQL running in strict mode and TCA generated from extension_builder.
When an integer co...

2016-12-06

09:11 TYPO3 Core Bug #67486: [DATALOSE] Datahandler writes wrong workspace pid to live records
Bug is still present in 7.6.14

Also available in: Atom