TO_Webmaster no-lastname-given

lufthaken@gmail.com

  • Registered on:
  • Last connection: 2015-12-08

Issues

Activity

2015-11-18

22:06 TYPO3 Core Bug #71586: Moving content in non-default-language broken
For me, this was already not working correctly in 6.2, but it is even more broken in 7 LTS. Please fix it soon, it ma...

2013-06-02

19:40 TYPO3 Core Bug #48643: home directories of users and groups are not mounted in file list
This is a very annoying bug. I did some research. One problem is that the upgrade wizard does not change the paths in...

2012-04-11

18:25 TYPO3 Core Bug #35834: Frontend Editing with RTE not working in Iceweasel 3.5.16
I did some further tests. Couldn't reproduce it on Windows with Firefox 3.5.
For some reason, there is an empty cons...
08:46 TYPO3 Core Bug #35834 (Closed): Frontend Editing with RTE not working in Iceweasel 3.5.16
When trying to edit content using FE editing and RTE, the Editor says: "The editor is being loaded. Please wait...". ...

2012-03-28

01:23 TYPO3 Core Bug #34152: stdWrap function numRows() fails in 4.6 due to wrong SELECT clause
Yeah, please fix this in 4.5.
I also suggest to check for other aggregate functions, too.
18:50 TYPO3 Core Bug #17284: no content in workspace preview when using select.selectFields
This solution breaks aggregate functions. Especially, the TypoScript method numRows causes an SQL error:
Mixing of...

2011-02-23

19:56 TYPO3 Core Bug #25145 (Closed): PHP_SCRIPT_INT not working: Expected parameter $conf['scriptSuffix'] was not...
Typo3 4.5.1 says:
Oops, an error occured!
Expected parameter $conf['scriptSuffix'] was not given.
Here are t...

2010-08-06

16:57 TYPO3 Core Bug #21641 (Closed): Update to 4.3.5 causes many apache2 processes.
After updating to 4.3.5, suddenly lots of apache2 processes appear in "top". The website gets slower and slower. Reve...

2010-07-28

15:47 TYPO3 Core Bug #23019: ExtJS is not included when RTE is invoked by USER_INT frontend script
On this server, compression does not matter. I think, this is a server issus, as I cleared all caches. But this is a ...
13:56 TYPO3 Core Bug #23019: ExtJS is not included when RTE is invoked by USER_INT frontend script
I just updated another server using this extension to 4.4.1. It works fine after disabling compression.

Also available in: Atom