Tizian Schmidlin

st@cabag.ch

  • Registered on: 2012-03-28
  • Last connection: 2020-01-02

Issues

Projects

Activity

2020-03-15

13:00 TYPO3 Core Feature #82990 (Resolved): Hidden TCA fields are rendered if used as label
Applied in changeset commit:7e1203a12cd03b315e0a49180b1788e78bb4c7a9.
12:54 TYPO3 Core Revision 229c81ae: [BUGFIX] Disable translation for TCA field file of sys_file_metadata
There is a flaw in the way TYPO3 handle the rendering of the backend edit
forms that leads to fields used as labels a...
12:31 TYPO3 Core Revision 7e1203a1: [BUGFIX] Disable translation for TCA field file of sys_file_metadata
There is a flaw in the way TYPO3 handle the rendering of the backend edit
forms that leads to fields used as labels a...

2020-01-14

12:00 TYPO3 Core Task #89408 (Resolved): Update Fluid TypoLink documentation to reflect new page routing
Applied in changeset commit:c08c13900303a6b26899e02b8da3d9a178beb1e8.
11:45 TYPO3 Core Revision 39e93c9f: [DOCS] Update TypoLink example inside of ViewHelper
Since TYPO3 8 the way TypoLinks are represented has changed.
The new form is t3://page?uid= as prefix for page links....
11:30 TYPO3 Core Revision c08c1390: [DOCS] Update TypoLink example inside of ViewHelper
Since TYPO3 8 the way TypoLinks are represented has changed.
The new form is t3://page?uid= as prefix for page links....

2020-01-02

13:56 TYPO3 Core Bug #89910: spamProtectEmailAddresses doesn't work as expected with value "ascii"
Hello Florian,
did you check the source code with the element browser or did you open the take a look at the sourc...
13:55 TYPO3 Core Feature #90044 (New): Remove spamProtectEmailAddresses with option "ascii"
The spamProtectEmailAddresses "ascii" intends to fool crawler bots to misinterpret an email and therefore "protect" t...

2019-11-18

14:50 TYPO3 Core Bug #57272: Extbase doesn't handle FAL translations correctly
The 8.7 patch worked for almost all cases but it appear to fail when having a record that only exists in a translatio...

2019-11-07

13:29 TYPO3 Core Bug #86331: Mountpoints not working with new site configurations
We ran into this issue lately too.
We will provide feedback on the current state of the patch asap.

Also available in: Atom