Peter Morgner

  • Registered on: 2012-10-09
  • Last connection: 2016-04-18

Issues

Activity

2016-04-18

20:01 TYPO3 Core Bug #71494: image wizard in the rtehtmlarea
Markus Klein wrote:
> Make sure your RTE configuration does not kick @RTE.default >@ away.
This was the only reas...

2012-10-24

15:49 TYPO3 Core Bug #41962: Wrong escapted RegEx in core/Classes/Database/SoftReferenceIndex.php
I had this problem like Sven in class.t3lib_softrefproc.php after editing and saving TypoScript in Templates....

2012-10-18

17:24 TYPO3 Core Bug #41770: Incomplete loaded CSS, white, blank page after login
@Heiko Nöthen:
I really don't know why it did not work the first time, but you were right.
I think it's enough to d...

2012-10-16

11:29 TYPO3 Core Bug #41770: Incomplete loaded CSS, white, blank page after login
Heiko Nöthen wrote:
> After i deleted all files in typo3temp the login worked.
I did this - only thing that cha...

2012-10-15

13:50 TYPO3 Core Bug #41770: Incomplete loaded CSS, white, blank page after login
Hello Heiko,
I'll try this next time when my backend crashes again and will tell you about. Thank you very much fo...

2012-10-14

09:57 TYPO3 Core Bug #41770: Incomplete loaded CSS, white, blank page after login
Hi Steffen,
now i've got some screenshots from the network tab.
Attachment 1 shows the crashed login screen (the ...

2012-10-13

10:22 TYPO3 Core Bug #41770: Incomplete loaded CSS, white, blank page after login
Steffen Gebert wrote:
> Peter, could you please check, if all the CSS files referenced in the login page are acces...

2012-10-09

10:47 TYPO3 Core Bug #41770 (Closed): Incomplete loaded CSS, white, blank page after login
Like Bug #41463 i get a white, empty backend-page (also no source) after successfull login.
But the problem begins ...

Also available in: Atom