Thomas Sperling

moppie.mop@gmx.de

  • Registered on: 2014-02-18
  • Last connection: 2017-04-19

Issues

Activity

2017-07-20

17:47 DRC News Comment Bug #81935 (New): Backend crashes with to many comments
I have migrated ~50000 Comments to news_comment. But then I'am unable to reach the backend interface. No error or not...

2017-07-19

16:25 DRC News Comment Suggestion #81921 (New): set default Order of comments
It would be nice if I could adjust the default order of comments (with TS).

2016-05-25

12:37 TYPO3 Core Bug #75188: no JS in HTML-Content-Element with fluid_styled_content?
I don't get it. I have now the same behaviour in a complete different TYPO3 (v6.2.25, fluid powered, no grid elements...

2016-03-29

09:35 TYPO3 Core Bug #75290 (Closed): empty needle-Error on login (saltedpasswords)
On my pretty new TYPO3 installation I have a strange behaviour.
Sometimes I can not login and i get ...

2016-03-18

15:36 TYPO3 Core Bug #75188 (Closed): no JS in HTML-Content-Element with fluid_styled_content?
I use TYPO3 7.6.4 with fluid_styled_content and gridelements and I want to use some JavaScript in the HTML-Element.
...

2016-02-29

09:03 TYPO3 Core Bug #32252: Unable to set Publish Dates and Access Rights on any alternative language content ele...
Could we have this bugfix to TYPO3 6.2, too?

2016-02-23

14:11 TYPO3 Core Feature #73621 (Closed): Make anchors editable
We use the sections/anchors a lot on our page and we want to change the anchors from @#c{uid}@ to some kind of human-...

2016-02-18

14:32 TYPO3 Core Bug #73542: PHP Warning: array_replace_recursive(): Argument #1 is not an array
Sorry, I was a little to fast.
It is not the same error. I get @#1: PHP Warning: array_replace_recursive(): recursio...
14:26 TYPO3 Core Bug #73542 (Needs Feedback): PHP Warning: array_replace_recursive(): Argument #1 is not an array
Hi I have the same problem as in #63701.
But now in @sysext/css_styled_content/Classes/Controller/CssStyledContentCo...

2016-02-04

12:51 Faceted Search Bug #73119 (Closed): inherited getPageRecords has not the same parameter
I am not sure what exactly is the problem (I use PHP7, TYPO3 7.6.3dev, ke_search 2.0.1).
But in ke_search\Classes\in...

Also available in: Atom