Rene Tobias Tobias

  • Registered on: 2017-04-19
  • Last connection: 2021-11-19

Issues

Activity

2021-07-27

07:38 TYPO3 Core Bug #94640 (New): Feature: #91354 - Integrate server response security checks causes linux-malware-detect trigger "false" detection
Hello,
Feature: #91354 - Integrate server response security checks - causes linux-malware-detect trigger "false" d...

2021-01-12

08:58 TYPO3 Core Bug #93272 (Closed): Setting fallbacks for og:image
The snippet for og:image does not provide a fallback, but a duplicate - documentation: https://docs.typo3.org/c/typo3...

2020-11-20

07:22 TYPO3 Core Bug #92864: Upgrading from 9.5.22 to 9.5.23 and get errors on accessing Maintenance Modul
@Oliver, we dont have nothing like this :/, only thing that pop in my mind is that we have this T3 instance behind re...

2020-11-19

08:35 TYPO3 Core Bug #92864: Upgrading from 9.5.22 to 9.5.23 and get errors on accessing Maintenance Modul
@Oliver Hader i dont get any response, no logs in typo3 or httpd/php log.
If i turn on debug mode i just get infin...

2020-11-18

09:04 TYPO3 Core Bug #92864: Upgrading from 9.5.22 to 9.5.23 and get errors on accessing Maintenance Modul
I have similar problem. I get this: Checking session and executing silent configuration update but notting happens
I...

2020-09-23

09:18 TYPO3 Core Bug #45056: History doesn't show page deletions for non-admin BE user
Helmut Hummel wrote:
> Applied in changeset commit:9ef9c10b8af9d6c201e3c6a8ac372f4db6f0cf51.
Hey, i still get thi...

2020-09-17

09:52 TYPO3 Core Bug #86684: "No pseudo-site found in root line of page" when copying records from one sysfolder to another
Arne Bracht Bracht wrote:
> Seems back in 9.5.21
>
> Can't edit/new category "No pseudo-site found in root line o...

2020-03-02

14:25 TYPO3 Core Bug #90121: Editor with syntax highlighting (t3editor) - Malformed UTF-8 characters ERROR
That's it. Thank you!
10:32 TYPO3 Core Bug #90121: Editor with syntax highlighting (t3editor) - Malformed UTF-8 characters ERROR
I can confirm that with TYPO3 9.5.14 problem disappeared. When i switch back to 9.5.13 it appears again.

2020-01-15

15:31 TYPO3 Core Bug #90121: Editor with syntax highlighting (t3editor) - Malformed UTF-8 characters ERROR
When i disable t3editor extension everything works fine.

Also available in: Atom