Alexander Wende

  • Registered on: 2010-09-21
  • Last connection: 2017-01-23

Issues

Projects

Activity

2015-07-20

12:15 TYPO3 Core Bug #67366: PHP Errors after clearing cache in BE
Maybe this Issue is related to https://forge.typo3.org/issues/54984 ?
12:03 TYPO3 Core Task #54984: "Clear all caches" makes the site unavailable for several seconds
Agree with reopening! We have a big 6.2 site. Since 6.2 this problem occurs very often (nearly every day). If there i...

2013-11-04

19:25 Secure Downloads for FAL Suggestion #53104 (Accepted): Some optimizations
Thank you for sharing! I will add your patch in the next version.

2013-09-23

12:02 TYPO3 Core Bug #52179: ContentElement upload - inconsistent timestamp updating
I noticed that this bug affects all inlineElements.
TYPO3\CMS\Core\DataHandling\DataHandler->checkValue_inline() ret...
08:24 TYPO3 Core Bug #52179 (Closed): ContentElement upload - inconsistent timestamp updating
The timestamp of the upload contentElement doesn't change when adding file references.
How to reproduce:
- Creat...

2012-10-23

10:59 TYPO3 Core Feature #34420: Wizard makes too long URI
Same problem here. Using IIS 7.5 on Windows 2008 RC2. Table and forms wizard links doesn't work. Is there any workaro...

2012-06-13

09:10 TYPO3 Core Bug #37988 (Closed): COA_INT in Fluid-Templates
I think this is a related bug to http://forge.typo3.org/issues/36820
Passing a coa_int object to a fluidtemplate cau...

2012-04-19

07:50 TYPO3 Core Bug #36238: Pagetree lost for non admin after upgrading to 4.5.15
can confirm too, thanks.

2012-04-18

16:11 TYPO3 Core Bug #36238: Pagetree lost for non admin after upgrading to 4.5.15
little notice: if you used my files and you updated your DB after update to 4.5.15 you have to set the uc field of yo...
14:56 TYPO3 Core Bug #36238: Pagetree lost for non admin after upgrading to 4.5.15
Can confirm too.
My solution revert the patch #24884 like Stefan suggested.
I attached the patched files. Pls can ...

Also available in: Atom