Raffi no-lastname-given

rw@cabag.ch

  • Registered on: 2008-06-20
  • Last connection: 2014-06-04

Issues

Activity

2010-09-08

17:59 TYPO3 Core Bug #23518 (Closed): htmlArea RTE: RTE toolbar not working in IE 7 when setup.override.navFrameResizable is set (TYPO3 4.4)
When clicking on any of the buttons (insert link, bold, align, etc.) in the RTE, there's no reaction in Internet Expl...

2010-02-09

16:16 TYPO3 Core Feature #22087: feediting - no option "show hidden pages"
the same applies to hidden content elements -> they are always shown because TYPO3 is always in "preview" mode also i...
15:56 TYPO3 Core Feature #22087: feediting - no option "show hidden pages"
the problem is also that if I want to switch back to admin panel and activate the admin panel including "preview" sec...
10:55 TYPO3 Core Bug #22088 (Closed): feediting - "show hidden content elements" setting is lost when switching page
When disabling the option "show hidden content elements" in advanced feediting mode, it works. As soon as I switch pa...
10:32 TYPO3 Core Feature #22087 (Closed): feediting - no option "show hidden pages"
the option "show hidden content elements" in the new and advanced feediting mode makes it possible to disable / enabl...

2010-01-27

17:38 TYPO3 Core Bug #21966: _CSS_DEFAULT_STYLE
Same problem encountered here - while for custom CSS, it can be solved by overwriting the default "media=screen" with...

2009-11-23

14:10 TYPO3 Core Bug #21477: Inform if page use content_from_pid
Patch doesn't seem to be working for the templaVoila page module.
Is there any other templaVoila-specific class whic...

2009-11-06

09:23 TYPO3 Core Bug #21477 (Closed): Inform if page use content_from_pid
since one of the newer TYPO3 versions (4.2.9 / 4.2.10), the option "Show content from this page instead" in the page ...

2009-08-07

14:03 TYPO3 Core Bug #20848 (Closed): Search results disappear when switching to extended view
When searching for something using a quicksearch (i.e. in the header), then the search results appear. As soon as I s...

2009-01-27

13:33 TYPO3 Core Bug #19130: search results too long when non-utf8 characters are in index and iconv is being used
We have the same problem. When we switch to mbstring it works perfectly.

Also available in: Atom