Bug #25184

felogin - change password -> error instead of sending mail

Added by Alexander Fiss almost 11 years ago. Updated about 7 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
-
Start date:
2011-02-26
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
TYPO3 Version:
4.5
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

I click on "forget passwort" and everything is fine. In that form i enter my e-mail-address an click submit, but instead of send me an email i get that error-messages (displayErrors = 1 in localconf.php).

(issue imported from #M17774)


Files

TYPO3-Exception_1298718809515.png (487 KB) TYPO3-Exception_1298718809515.png Administrator Admin, 2011-02-26 12:24
#1

Updated by Beat Rohrer over 10 years ago

I'd guess that it is related to this bug: http://bugs.typo3.org/view.php?id=17506 and could be solved by quoting names (i.e. from name, replyto name, recipient name) in t3lib_htmlmail when needed, according to RFC 822, 3.3. LEXICAL TOKENS: specials

#2

Updated by Alexander Opitz over 7 years ago

  • Status changed from New to Needs Feedback
  • Target version deleted (0)
  • TYPO3 Version set to 4.5
  • Is Regression set to No

Hi,

as this issue is very old. Does the problem still exists within newer versions of TYPO3 CMS (6.2.3)?

#3

Updated by Alexander Opitz about 7 years ago

  • Status changed from Needs Feedback to Closed

No feedback within the last 90 days => closing this issue.

If you think that this is the wrong decision or experience this issue again, then please write to the mailing list typo3.teams.bugs with issue number and an explanation or open a new ticket and add a relation to this ticket number.

Also available in: Atom PDF