Bug #57724

Not logged in after "Forgot your password?" procedure with redirectMode

Added by Bas van der Togt about 5 years ago. Updated about 5 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Must have
Assignee:
-
Category:
felogin
Target version:
-
Start date:
2014-04-07
Due date:
% Done:

0%

TYPO3 Version:
6.2
PHP Version:
5.3
Tags:
Complexity:
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

I get not logged in after the "Forgot your password?" procedure with redirectMode = login, logout, loginError
When i try to login a second it's working. With an empty redirectMode it's working.


Related issues

Related to TYPO3 Core - Bug #57746: FE-User Session is deleted on login attempt / Login fails if Session is not empty Closed 2014-04-08
Duplicated by TYPO3 Core - Bug #57757: Login does not work after password reset Closed 2014-04-08
Duplicated by TYPO3 Core - Bug #57751: Felogin session not set Closed 2014-04-08

History

#1 Updated by Markus Klein about 5 years ago

  • Category set to felogin

#2 Updated by Markus Klein about 5 years ago

Please test if https://review.typo3.org/29626 fixes this for you.

#3 Updated by Markus Klein about 5 years ago

  • Status changed from New to Needs Feedback

#4 Updated by Bas van der Togt about 5 years ago

It works!

Markus Klein wrote:

Please test if https://review.typo3.org/29626 fixes this for you.

#5 Updated by Markus Klein about 5 years ago

Great! Then please vote for the change.
Just login on review.typo3.org (same user as on typo3.org) and hit the Review button.

#6 Updated by Markus Klein about 5 years ago

  • Status changed from Needs Feedback to Closed

Closing this in favor of #57751.

Also available in: Atom PDF