Project

General

Profile

Actions

Bug #75352

closed

Hardware rendering problem in google chrome

Added by Markus Sommer almost 8 years ago. Updated over 5 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
Category:
Backend User Interface
Target version:
Start date:
2016-04-01
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
8
PHP Version:
7.0
Tags:
Complexity:
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

In Chrome Version 50 and higher there is a problem with rendering on highres displays. After loading an Ajax call errors in the view can occur (see screenshot).

The solution is to add an attribute to the broken elements to force chrome to use hardware rendering.

transform: translate(0, 0);


Files

chome_50.png (108 KB) chome_50.png Markus Sommer, 2016-04-01 10:29
Actions #1

Updated by Markus Sommer almost 8 years ago

  • Description updated (diff)
Actions #2

Updated by Gerrit Code Review almost 8 years ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/47480

Actions #3

Updated by Gerrit Code Review almost 8 years ago

Patch set 2 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/47480

Actions #4

Updated by Gerrit Code Review almost 8 years ago

Patch set 1 for branch TYPO3_7-6 of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/47486

Actions #5

Updated by Markus Sommer almost 8 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
Actions #6

Updated by Benni Mack over 5 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed
Actions

Also available in: Atom PDF