Bug #79902

Division by 0 when using image file without dimensions

Added by Frans Saris over 4 years ago. Updated almost 4 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Must have
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
Start date:
2017-02-19
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
8
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
No
Sprint Focus:
Stabilization Sprint

Description

When adding a image to a CE where TYPO3 can't determine the dimensions (AI file for instance) you get a division by 0 error in the Area class


Related issues

Related to TYPO3 Core - Story #75880: Add art direction capabilities to BEClosed2017-02-23

Actions
#1

Updated by Gerrit Code Review over 4 years ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 2 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/51750

#2

Updated by Gerrit Code Review over 4 years ago

Patch set 3 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/51750

#3

Updated by Gerrit Code Review over 4 years ago

Patch set 4 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/51750

#4

Updated by Frans Saris over 4 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
#5

Updated by Riccardo De Contardi almost 4 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF