Bug #86565

"Dump autoload" reports green when in composer mode

Added by Pascal Querner over 2 years ago. Updated about 2 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Could have
Assignee:
-
Category:
Install Tool
Target version:
-
Start date:
2018-10-04
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
9
PHP Version:
7.2
Tags:
installtool 9.5-lts
Complexity:
no-brainer
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

When in composer-mode with TYPO3 9.5 LTS trying to "dump autoload" from the Install Tool webview, the response is "Skipped generating additional class loading information in composer mode." but is reported as "green".

I suggest changing the green reponse to yellow to indicate a warning that nothing had been done, because its not possible to dump autoload with composer usage.

OR

Better yet, hide that option all togehter (as it does nothing).

#1

Updated by Stephan Großberndt over 2 years ago

  • Subject changed from "Dumo autoload" reports green when in composer mode to "Dump autoload" reports green when in composer mode
#2

Updated by Gerrit Code Review over 2 years ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/58578

#3

Updated by Gerrit Code Review over 2 years ago

Patch set 2 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/58578

#4

Updated by Gerrit Code Review over 2 years ago

Patch set 3 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/58578

#5

Updated by Rune Piper over 2 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
#6

Updated by Benni Mack about 2 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF