Martin Huber

martin.huber@typo3.org

  • Registered on: 2009-02-23
  • Last connection: 2015-09-09

Issues

Projects

Activity

2014-11-18

14:42 TYPO3 Core Bug #63049 (Closed): TCAdefaults imagecols doesn't work
This issue: https://forge.typo3.org/issues/41434
exists in 6.2
Creating an element like text and switch type to ...

2014-07-29

13:10 Design Team Feature #35088: Create design for planet.typo3.org
Skype with Kay, discuss some ideas for the planet.
Getting the repo from github to play with the ideas.
13:07 Design Team Feature #45388: Cheat Sheet Master Design
Updated to the newest version from Patrick. Changed design to the typo3 brand. But this needs an new content concept/...

2014-05-16

12:20 Grid Elements (former official tracker) - now moved to Gitlab! Bug #53549: Translating a content element in a grid-container -> element is inserted in the wrong...
Sure,
i must translate the element in the list view, because the "copy default content elements" button isn't show...
10:53 Grid Elements (former official tracker) - now moved to Gitlab! Bug #53549: Translating a content element in a grid-container -> element is inserted in the wrong...
It seems, that this bug exists in 2.1.0-dev.
Using TYPO3 6.1 and Gridelements 2.1.0-dev.
Default language is englis...

2014-03-26

14:55 Grid Elements (former official tracker) - now moved to Gitlab! Bug #57334 (Closed): Belated inserted CEs couldn't translated
If you have a translated Gridelement with translated CEs (Defaultelements or Gridelements) an add a new CE into it, t...

2013-03-01

10:36 Design Team Feature #44154: Commenting for docs.typo3.org
You're right, i forgot this situation.
Perhaps it's simpler/better to show the comment bar with the text "no comment...

2013-02-17

22:53 Design Team Feature #44154 (Under Review): Commenting for docs.typo3.org
Hi Bastian,
here are my suggestions for the layout. With this design, you could work with all comment views (only pa...

2013-01-07

17:13 Design Team Feature #44154: Commenting for docs.typo3.org
I think it's not TYPO3...
Ben said it's a FLOW Application.

2012-11-19

00:50 TYPO3 Core Bug #42989: Module ist broken under Windows in T3 RC1
After an fresh install of XAMPP the EM won't for me.
Solution:
Put this in your httpd.conf:
@<IfModule mpm_winnt...

Also available in: Atom