Bas v.d. Wiel

***@***.***

  • Registered on: 2008-04-10
  • Last connection: 2016-11-29

Activity

Reported issues: 12

2016-11-30

08:41 Core Bug #78835: Cookie be_lastLoginProvider doesn't respect httpOnly and Secure flags
Whether the cookie is security relevant or not by its content shouldn't matter if you ask me. The default behavior sh...

2016-11-29

16:54 Core Bug #78835 (Under Review): Cookie be_lastLoginProvider doesn't respect httpOnly and Secure flags
My vulnerability scanner keeps firing on be_lastLoginProvider cookie not being secure and httpOnly.

2016-10-12

14:36 Core Bug #78265 (New): Disable/Enable button in context menu stays active even if no permission to use it
When logged in as a user who doesn't have permission to enable/disable a page, the context menu inside the page tree ...

2012-06-23

23:42 Core Revision 581b052e: [FEATURE] BE preview for non standard SSL port
Make sure port number gets appended when backend
is locked to SSL and port number is set to something
other than the ...

2012-05-17

02:30 Core Bug #37076 (Resolved): lockSSLPort other than 443 breaks BE Preview
Applied in changeset commit:9ac9932487d0ee8bf045e492ec29240230ecdb87.

2012-05-16

19:34 Core Revision 9ac99324: [FEATURE] BE preview for non standard SSL port
Make sure port number gets appended when backend
is locked to SSL and port number is set to something
other than the ...
19:34 Incubator Revision 9ac99324: [FEATURE] BE preview for non standard SSL port
Make sure port number gets appended when backend
is locked to SSL and port number is set to something
other than the ...

2012-05-10

20:13 Core Bug #37076 (Resolved): lockSSLPort other than 443 breaks BE Preview
When running the backend on SSL the preview popup functionality breaks when you have your SSL port on something other...

2012-04-15

00:42 Core Bug #36087 (Resolved): Link to disabled page doesn't show, but link icon does
When linking "internally" from a piece of content in the RTE to a disabled page in the tree, the link isn't shown in ...

2011-12-08

16:41 Core Bug #32400: problem with save in filelist when DAM is installed
Happens here too, running 4.5.3. It also appears to invalidate my BE login.

Also available in: Atom