Bernd Niehues

bernd@njoyevent.de

  • Registered on: 2011-05-25
  • Last connection: 2016-09-06

Issues

Activity

2016-09-06

19:52 TYPO3 Core Bug #76262: "$uid must be positive integer, 0 given" when trying to edit file metadata
This (Field 'keywords' doesn't have a default value) is also happening when adding a image via TypoScript like this:
...

2015-07-02

08:17 Dynamic Content Elements (DCE) Bug #57956: Inline element (FAL) dont work in a section
Not yet merged, right? So is it really resolved
+1 for 6.2 adoption...

2015-06-22

18:11 TYPO3 Core Bug #67610: Unable to call TYPO3\CMS\Core\ExtDirect\ExtDirectDebug::__destructor()
You're right! It's cc_debug. But maybe you can give me a hint what's wrong in cc_debug?
Is it just missing a __destr...
17:54 TYPO3 Core Bug #67620: Illegal string offset 'switchableControllerActions' in /typo3/sysext/backend/Classes/Form/DataPreprocessor.php line 575
I've reviewed and marked as reviewed (I think). Everything fine.

2015-06-19

09:27 TYPO3 Core Bug #67620 (Closed): Illegal string offset 'switchableControllerActions' in /typo3/sysext/backend/Classes/Form/DataPreprocessor.php line 575
When trying to edit a backend content element (plugin) which includes a flexform file the above error is thrown.
ren...
09:14 TYPO3 Core Bug #67610: Unable to call TYPO3\CMS\Core\ExtDirect\ExtDirectDebug::__destructor()
Markus Klein wrote:
> Which extensions are you using?
Hi Markus, i've just attached my PackagesStates file.

2015-06-18

17:08 TYPO3 Core Bug #67610 (Closed): Unable to call TYPO3\CMS\Core\ExtDirect\ExtDirectDebug::__destructor()
I'm using TYPO3 7.3 in nginx, php-fpm (5.6.9) environment.
When trying to render the pagetree in Backend the followi...

2015-03-11

11:40 TYPO3 Core Bug #65662 (Closed): hideIfNotTranslated expects integer 2 instead of 1 as TRUE value
When using two different default language configurations (for two separate trees) there is a problem with handling of...

2013-11-01

13:24 TYPO3 Core Bug #49476: css_styled_content borderThick could not be set to 0
May ne closed... But i think it would ne nicer to be able to unset the border also by setting it to zero?!

2013-07-01

11:41 TYPO3 Core Bug #49476: css_styled_content borderThick could not be set to 0
Setting the border property to zero ( border = 0 ) doesn't work. But unsetting in completly ( border > ) does work.
...

Also available in: Atom