Sander Leeuwesteijn

info@itypo.nl

  • Registered on: 2013-01-28
  • Last connection: 2020-11-30

Issues

Activity

2018-05-09

08:40 TYPO3 Core Bug #75399: Extbase: Class/Table Mapping doesn't work sometimes
Last update, the best place to find how this is happening is adding logging in sysext/extbase/Classes/Configuration/A...

2018-05-07

15:14 TYPO3 Core Bug #75399: Extbase: Class/Table Mapping doesn't work sometimes
Found another cause, watch out for core hooks which are too early in the rendering process, mainly before $TSFE->getC...

2018-05-03

13:22 TYPO3 Core Bug #75399: Extbase: Class/Table Mapping doesn't work sometimes
I have found the source of these problems in this particular website. It has many custom made extensions. It occured ...

2018-05-02

09:13 TYPO3 Core Bug #75399: Extbase: Class/Table Mapping doesn't work sometimes
I don't have a real way to reproduce this and run it through the debugger (would probably find it very quickly then)
...

2018-04-30

12:09 TYPO3 Core Bug #75399: Extbase: Class/Table Mapping doesn't work sometimes
It was not caused by igbinary.
Further debugging shows that when this happens:
sysext/extbase/Classes/Persisten...

2018-04-25

20:19 TYPO3 Core Bug #75399: Extbase: Class/Table Mapping doesn't work sometimes
We are experiencing the same issue on 6.2.31! (PHP 5.6.35)
We also have an extended fe_user model (with mapping in...

2015-08-19

14:30 TYPO3 Core Bug #69191 (Closed): Pagetree jumps to last opened page when expanding
Using the pagetree in a large website (10.000+ pages), sometimes it acts weird.
When i am in a subsection and have...

2014-04-15

12:53 TYPO3 Core Bug #57938: Copy/Paste content element, paste copy at this place, inserts on top
Never mind, this appears to be a bug in the extension Grid Elements, its not Core functionality.
12:49 TYPO3 Core Bug #57938 (Closed): Copy/Paste content element, paste copy at this place, inserts on top
When copying a content element in the Page module, and then using the icon "Paste copy at this place", it inserts the...

2014-04-02

11:32 TYPO3 Core Bug #44551: Image caption appears under wrong image
It seems the whole TypoScript caption rendering in css_styled_content has changed significantly in 6.2.0. (compared t...

Also available in: Atom