Simon Köhler

info@simon-koehler.com

  • Registered on: 2014-05-20
  • Last connection: 2017-12-23

Issues

Activity

2017-12-23

23:55 Core API Bug #83418 (New): Deprecated function in ApiOverview/Examples/PageTrees
In this example tutorial about rendering Trees in the Backend, the function „IconUtility“ is used but it's an obsolet...

2016-04-19

20:09 TYPO3 Core Bug #75795 (Closed): #1237823695: Argument "addCssFile" was not registered.
After upgrading to TYPO3 7.6.5 LTS, my own extension backend module shows the error:
#1237823695: Argument "addCss...

2016-04-18

19:18 tt_address Bug #75753: Fatal Error because of missing comma: Frontend and Backend not available after tt_ad...
Jo Hasenau wrote:
> Are you sure this is the right tracker?
> It looks like a tt_adress problem to me, so I will mo...
18:28 tt_address Bug #75753 (Closed): Fatal Error because of missing comma: Frontend and Backend not available aft...
I am using TYPO3 7.6.4 and just upgraded tt_address from 2.3.5 to 3.0.2. After that, the following error appears ever...

2016-04-12

22:00 Grid Elements Bug #75249: Gridelemnts with PHP 7
I have just tried with TYPO3 8.0.0 and the following error appears while installing the plugin:
No valid ext_emconf....

2016-04-10

22:12 TYPO3 Core Bug #75486: After Upgrade to TYPO3 8.0.0 - SQL-ERROR: Incorrect table definition; there can be on...
Morton Jonuschat wrote:
> This error is the result of upgrading the extension realurl from 1.x to 2.0 without follow...
22:04 TYPO3 Core Bug #75488: Extension Manager not working after Upgrade from 7.6 to 8.0 (Property TYPO3\CMS\Flui...
After clearing all caches in the install tool, including PHP opcode cache, it works!
21:55 TYPO3 Core Bug #75488 (Closed): Extension Manager not working after Upgrade from 7.6 to 8.0 (Property TYPO3...
The Extension manager shows the following message after just upgrading from 7 to 8, also see screenshot below for mor...
21:43 TYPO3 Core Bug #75486 (Rejected): After Upgrade to TYPO3 8.0.0 - SQL-ERROR: Incorrect table definition; ther...
After installing an upgrade from TYPO3 7.4.6 to the new 8.0.0, I have used the install toll to update the database vi...

2014-05-20

13:15 TYPO3 Core Bug #58956 (Resolved): Only one Image saved after multiple upload
After creating a default text/image element and upload multiple images via the upload button OR drag & drop, only one...

Also available in: Atom