Project

General

Profile

Actions

Bug #102973

open

PathMatcher does not work with two sites with the same domain

Added by Daniel Diesenreither 3 months ago. Updated 2 months ago.

Status:
Needs Feedback
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
-
Start date:
2024-01-29
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
TYPO3 Version:
11
PHP Version:
8.1
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

I have two sites. One site has https://www.example.com/ as entrypoint and the other site has https://www.example.com/tigital-inks/ as entrypoint. Both sites have multiple languages. E.g British English is /gb-en/. The routing is working except for the URL https://www.example.com/tigital-inks/gb-en/inks. It seems like the RouteMatcher has a bug with the /inks at the end because other slugs are working.

Actions #1

Updated by Stefan Bürk 3 months ago

Can you please provide more excat configuration values ? Basically, paths should end in `/`.

But I guess, that the "defualt" language for the pure domain will kick last and matches,
and than trying to find "/tigital-inks/gb-en/inks" as "page sluges" path - and not "/inks"
below that root point.

Provind some concrete values which is exactly needed to reproduce this in a minimal installation
would be nice - otherwise it takes time to first build a reproducable installation based on a
lot of guess work.

Actions #2

Updated by Stefan Bürk 2 months ago

  • Status changed from New to Needs Feedback
Actions

Also available in: Atom PDF