Bug #33644

htmlArea RTE: Firefox may report error when setting a color

Added by Stanislas Rolland over 10 years ago. Updated almost 5 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Category:
RTE (rtehtmlarea + ckeditor)
Target version:
Start date:
2012-02-03
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
4.5
PHP Version:
5.3
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

When setting a color on some selection or element, Firefox may report an error like: Component returned failure code: 0xc1f30001 (NS_ERROR_NOT_INITIALIZED) [nsIDOMRange.startContainer]

The color does get assigned. But Firefox posts this error to the console.

#1

Updated by Gerrit Code Review over 10 years ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch TYPO3_4-5 has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/8817

#2

Updated by Gerrit Code Review over 10 years ago

Patch set 1 for branch TYPO3_4-6 has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/8818

#3

Updated by Stanislas Rolland over 10 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
#4

Updated by Gerrit Code Review over 10 years ago

  • Status changed from Resolved to Under Review

Patch set 1 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/8819

#5

Updated by Stanislas Rolland over 10 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
#6

Updated by Riccardo De Contardi almost 5 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF