Bug #39349

Fail during install, when openssl is not properly configured

Added by Helmut Hummel almost 9 years ago. Updated over 3 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Must have
Assignee:
Category:
Authentication
Target version:
Start date:
2012-07-28
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
TYPO3 Version:
6.0
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

Currently TYPO3 install works if openssl is not properly configured. But then rsaauth and saltedpasswords is not installed, which is a security bummer.

Instead fail and do not allow insecure installation.


Related issues

Related to TYPO3 Core - Task #46959: Add OpenSSL verification to system environment checkClosed2013-04-05

Actions
#1

Updated by Gerrit Code Review about 8 years ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/19655

#2

Updated by Gerrit Code Review about 8 years ago

Patch set 2 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/19655

#3

Updated by Nicole Cordes over 7 years ago

  • Status changed from Under Review to Needs Feedback

Could you please check if there is anything left to do. Saltedpasswords is now integrated as a required extension.

#4

Updated by Helmut Hummel over 7 years ago

  • Status changed from Needs Feedback to Resolved

Is resolved, thank you!

#5

Updated by Riccardo De Contardi over 3 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF