Bug #49318

Fix typo in one language label

Added by Chris topher almost 8 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
-
Start date:
2013-06-21
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
6.2
PHP Version:
5.4
Tags:
Complexity:
easy
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

In beuser/Resources/Private/Language/locallang.xlf the language label "loginBefore" contains the text "Login", which is wrong. It should be "Logged in".

The text sounds like you could set a date before or after which the users should have done their login. However, you cannot do that.

Instead the text is only used, to filter whether the users logged in or not. That is all: Either you display users, which "Never logged in", or those, which "Logged in".

The text should be corrected to read "Logged in".

#1

Updated by Gerrit Code Review almost 8 years ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch master has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/21566

#2

Updated by Markus Klein almost 8 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
#3

Updated by Gerrit Code Review almost 8 years ago

  • Status changed from Resolved to Under Review

Patch set 1 for branch TYPO3_6-1 has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/21567

#4

Updated by Gerrit Code Review almost 8 years ago

Patch set 1 for branch TYPO3_6-0 has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/21568

#5

Updated by Markus Klein almost 8 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
#6

Updated by Benni Mack over 2 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF