Bug #51269

TCA: Suggest wizard add only the first entry from suggest list

Added by Thomas no-lastname-given over 7 years ago. Updated about 6 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Must have
Assignee:
-
Category:
Backend User Interface
Target version:
-
Start date:
2013-08-22
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
TYPO3 Version:
6.1
PHP Version:
5.3
Tags:
Complexity:
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

Only the first record from the suggest list will be add to the selectorbox. Even when more then one entry is found, and more selected, only the first entry, after click on some data record, will be added to the selectorbox.
After saving the site with the "false" data records, close and reopen the right data records will be shown.

Also found in default installation: http://introduction.typo3cms.demo.typo3.org for all Searchfields with ajax - suggest function.

TYPO3 V. 6.1.3


Files

jsfunc.tceforms_suggest.js.patch (1.17 KB) jsfunc.tceforms_suggest.js.patch Stefan Jelner, 2013-10-29 15:15
#1

Updated by Stefan Jelner about 7 years ago

I wrote a patch for this strange behaviour. somehow Element.select doesn't apply the right context and so finds the wrong element.

#2

Updated by Anno v. Heimburg about 7 years ago

This bug also occurs with TYPO3 4.7.14 and 4.7.15. I will test the patch and report back.

#3

Updated by Anno v. Heimburg about 7 years ago

While I could not get the patch to apply automatically, manually applying the patch solves the issue on 4.7.15 (and .14, I presume)

#4

Updated by Georg Tiefenbrunn over 6 years ago

also occurs in latest TYPO3 6.2

#5

Updated by Markus Klein over 6 years ago

  • Status changed from New to Needs Feedback
  • Target version deleted (next-patchlevel)
  • Is Regression set to No

Should be fixed on 6.2 now. Please check again.

#6

Updated by Alexander Opitz about 6 years ago

  • Status changed from Needs Feedback to Closed

No feedback within the last 90 days => closing this issue.

If you think that this is the wrong decision or experience this issue again, then please write to the mailing list typo3.teams.bugs with issue number and an explanation or open a new ticket and add a relation to this ticket number.

Also available in: Atom PDF