Bug #56421

@return for TYPO3\CMS\Sv\AuthenticationService::authUser is wrong

Added by Christian Weiske over 8 years ago. Updated over 3 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
Code Cleanup
Target version:
-
Start date:
2014-02-28
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
6.2
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

The return value in the docblock of TYPO3\CMS\Sv\AuthenticationService::authUser is described wrong.

#1

Updated by Gerrit Code Review over 8 years ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/27931

#2

Updated by Gerrit Code Review over 8 years ago

Patch set 2 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/27931

#3

Updated by Gerrit Code Review over 8 years ago

Patch set 1 for branch TYPO3_6-1 of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/27943

#4

Updated by Gerrit Code Review over 8 years ago

Patch set 1 for branch TYPO3_6-0 of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/27944

#5

Updated by Christian Weiske over 8 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
#6

Updated by Benni Mack over 3 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF