Bug #58842

install tool: dead link

Added by Stefa No over 7 years ago. Updated over 3 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Could have
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
-
Start date:
2014-05-15
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
6.2
PHP Version:
5.3
Tags:
Complexity:
no-brainer
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

Hi, in the welcome screen of install tool there is a dead link:

TYPO3 CMS 6.2.2 Install tool on site: mysite

Welcome

How to configure TYPO3 CMS

See this page for more information about system requirements:
http://typo3.org/about/typo3-the-cms/system-requirements/

Bye

#1

Updated by Gerrit Code Review over 7 years ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/30150

#2

Updated by Gerrit Code Review over 7 years ago

Patch set 2 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/30150

#3

Updated by Gerrit Code Review over 7 years ago

Patch set 1 for branch TYPO3_6-1 of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/30151

#4

Updated by Markus Klein over 7 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
#5

Updated by Benni Mack over 3 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF