Project

General

Profile

Actions

Bug #63807

closed

Media Element with external url and jumpurl does not work

Added by Markus Klein about 9 years ago. Updated over 5 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
Frontend
Target version:
Start date:
2014-12-12
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
6.2
PHP Version:
Tags:
Complexity:
easy
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

Using a media CE (video) with native rendering, an external URL and globally enabled jumpurl does not render the embed tag at all.
The reason is that the jumpurl feature is also triggered for this url, which causes it to be local.

A final check with $GLOBALS['TSFE']->tmpl->getFileName($filename); then returns nothing as the local URL can't be retrieved.

Reproduce:
  1. config.jumpurl_enable = 1
  2. Media CE with type video and native rendering (embed)
  3. External URL like youtube
Actions #1

Updated by Gerrit Code Review about 9 years ago

  • Status changed from Accepted to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/35342

Actions #2

Updated by Markus Klein about 9 years ago

  • Description updated (diff)
Actions #3

Updated by Gerrit Code Review about 9 years ago

Patch set 1 for branch TYPO3_6-2 of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/35372

Actions #4

Updated by Markus Klein about 9 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
Actions #5

Updated by Benni Mack over 5 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed
Actions

Also available in: Atom PDF