Bug #73706

Typolink flexform Configuration not working as intended

Added by Siva Prasad over 5 years ago. Updated over 4 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Category:
Link Handling, Site Handling & Routing
Target version:
-
Start date:
2016-02-26
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
TYPO3 Version:
7
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

Added this configuration for typolink. Once the page is selected and clicked the save button the values and not properly not updating.

TYPO3 Version 7.6.3

<config>
    <type>input</type>
    <size>30</size>
    <eval>trim</eval>
    <softref>typolink,typolink_tag,images,url</softref>
    <wizards>
        <_PADDING>2</_PADDING>
        <link>
            <type>popup</type>
            <title>Link</title>
            <module>
                <name>wizard_element_browser</name>
                <urlParameters>
                    <mode>wizard</mode>
                </urlParameters>
            </module>
            <icon>link_popup.gif</icon>
            <script>browse_links.php?mode=wizard</script>
            <params>
                <!--<blindLinkOptions>page,file,folder,url,spec</blindLinkOptions>-->
            </params>
            <JSopenParams>height=500,width=500,status=0,menubar=0,scrollbars=1</JSopenParams>
        </link>
    </wizards>
</config>

#1

Updated by Siva Prasad over 5 years ago

Any updates ?

#2

Updated by Christian Kuhn over 4 years ago

  • Status changed from New to Closed

the link wizard does work in v7, please check your config. Additionally, there are plenty of examples in the wild, for instance in the v7 version of ext:styleguide. in v8, the wizard has been dropped and substituted with a 'inputLink' renderType. That should simplify the configuration a lot.

I hope it's ok if i close the issue for now. If you still think that's a core bug, please open a fresh issue.

Also available in: Atom PDF