Bug #78719

Backend Login ignores redirect_url

Added by Benjamin Franzke over 4 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
-
Start date:
2016-11-16
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
7
PHP Version:
Tags:
Complexity:
easy
Is Regression:
Yes
Sprint Focus:

Description

The commit 9099b64c (http://review.typo3.org/39234) introduced a new form API, and forgot to pass the GET parameter 'redirect_url' into the login template, the hidden input field is never filled.

That means redirect_url works for already logged-in users, but not if the user has to login first.

#1

Updated by Gerrit Code Review over 4 years ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/50677

#2

Updated by Gerrit Code Review over 4 years ago

Patch set 1 for branch TYPO3_7-6 of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/50678

#3

Updated by Gerrit Code Review over 4 years ago

Patch set 2 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/50677

#4

Updated by Gerrit Code Review over 4 years ago

Patch set 1 for branch TYPO3_7-6 of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/50684

#5

Updated by Benjamin Franzke over 4 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
#6

Updated by Benni Mack over 2 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF