Bug #82934

missing language labels in category tree

Added by Tymoteusz Motylewski almost 2 years ago. Updated about 1 year ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Category:
Backend User Interface
Target version:
-
Start date:
2017-11-06
Due date:
% Done:

100%

TYPO3 Version:
9
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

The language labels used in category tree toolbar are missing (e.g. you see "undefined" as filter input placehoder.

this is caused by the wrong language file reference in typo3/sysext/backend/Classes/Form/Element/SelectTreeElement.php

the issue exists only in v9

Associated revisions

Revision 33d8ea0e (diff)
Added by Tymoteusz Motylewski almost 2 years ago

[BUGFIX] Fix path to language file in SelectTreeElement

Fixes missing labels in the svg category tree toolbar.

Releases: master
Resolves: #82934
Change-Id: Iac29bc35b40894630599b3fbec48daf870a8777a
Reviewed-on: https://review.typo3.org/54571
Reviewed-by: Christian Kuhn <>
Tested-by: Christian Kuhn <>
Reviewed-by: Wouter Wolters <>
Tested-by: Wouter Wolters <>

History

#1 Updated by Gerrit Code Review almost 2 years ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/54571

#2 Updated by Tymoteusz Motylewski almost 2 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100

#3 Updated by Benni Mack about 1 year ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF